Bokning

Medskogssjöns Camping lagrar personuppgifter om dig som gäst i en databas som används i campingens bokningssystem. Uppgifterna lagras i minst ett år från senaste uppdatering.

Som gäst har du rätt att få utdrag på lagrade uppgifter. Du har också har rätt att få uppgifterna raderade efter vistelsen. Adresser och telefonnummer används inte för direktreklam. E-post/mobilnummer används för utsändande av fakturor för bokad stuga/campingplats när så överenskommits samt för elförbrukning och säsongsavgift för säsongsgäster. E-post kan även användas för utsändande av enkäter vid utcheckning.

Gästdata som lagras är: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/organisationsnummer, ev Momsregistreringsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer samt ev registreringsnummer på husvagn/husbil.

Innan du fyller i formuläret vänligen ta del av våra ordningsregler (Öppnas i ny flik):
https://usercontent.one/wp/www.medskogssjon.se/wp-content/uploads/2022/01/Ordningsregler-2022-1.pdf

Genom insändande av kontaktuppgifter för bokning godkänner du dessa och förbinder dig att följa dem. Överträdelse kan innebära omedelbar avhysning och ingen återbetalning av erlagd campingavgift kommer att ske.

Ofullständigt ifyllt formulär (gäller obligatoriska fält) innebär att vi inte kommer att behandla din bokning.

Följ oss på sociala medier: